Το Προφίλ της εταιρίας

Ποιοι είμαστε

Η BFC Group ουσιαστικά είναι η μετάλλαξη μίας χρηματιστηριακής εταιρείας, η οποία ιδρύθηκε τα τέλη του 1997 στην Ελλάδα και με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Ξεκινώντας ουσιαστικά από έναν μικρό αριθμό πελατών, έφτασε να αποκομίσει τις σημαντικότατες υπεραξίες της χρηματιστηριακής ευφορίας του 1998-1999, ενώ ταυτόχρονα κατάφερε να προστατεύσει τους πελάτες της σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις φοβερές ζημιές της κρίσης του 1999 από τον Σεπτέμβριο και ύστερα.

Ενώ η χρηματιστηριακή αγορά τα χρόνια 2000-2003 ουσιαστικά καταστρεφότανε, η εταιρεία κατάφερε με επιθετική πολιτική να προχωρήσει στην απορρόφηση 11 άλλων χρηματιστηριακών εταιρειών του χώρου, να μεγαλώσει το χαρτοφυλάκιό της και να μπορέσει να σταθεί πλέον από θέση υπεροχής στην ελληνική χρηματιστηριακή αγορά.

Το 2007 προβλέποντας το τι έρχεται στη χώρα, μετέφερε τις δραστηριότητές της στην Ελβετία με έδρα πλέον τη Ζυρίχη και λειτουργώντας ως εξωτερικός συνεργάτης – τραπεζικός διαμεσολαβητής μεγάλων ελβετικών τραπεζών, προώθησε τους πελάτες της στη διαχείριση περιουσίας.

Σήμερα, διατηρεί γραφείο εξυπηρέτησης των πελατών της στη Θεσσαλονίκη με διεύθυνση Αγίου Γεωργίου 5, περιοχή Mediterranean Cosmos.

Ταυτόχρονα, με όλη τη χρηματιστηριακή της πορεία στην Ελλάδα αλλά και τη σημερινή της πορεία στην Ελβετία, λειτούργησε και ως τραπεζικός διαμεσολαβητής ελληνικών τραπεζών χορηγώντας στους πελάτες της μεγάλο αριθμό δανείων, καταναλωτικών, στεγαστικών, επαγγελματικών και άλλων, καταφέρνοντας σήμερα να έχει ένα τεράστιο πελατολόγιο δανειακών πελατών και σημαντικότατο επενδυτικό πελατολόγιο.

Όραμα

Σήμερα, λοιπόν, η BFC Group όντας ένας πολύ σημαντικός οργανισμός και έχοντας εξασφαλίσει τη βιωσιμότητά της μέσω του μεγάλου πελατολογίου της αλλά και μέσω των ποιοτικών υπηρεσιών, τις οποίες προσφέρει, και στο λυκαυγές της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας ονειρεύεται την τελική της μετάλλαξη σε έναν κόμβο υπηρεσιών, όπου πλέον θα μπορεί να προσφέρει σε όλους τους πελάτες της αλλά και σε νέους πελάτες υπηρεσίες νομικές, λογιστικές, συμβουλευτικές και άλλες, καλύπτοντας ουσιαστικά τις ανάγκες κάθε μέσης οικογένειας.

Είμαστε βέβαιοι πως το όραμά μας αυτό θα γίνει πραγματικότητα όταν θα το επιτρέψουν οι κοινωνικοπολιτικές συνθήκες αλλά και η ελληνική νομοθεσία.

Για τον λόγο αυτόν, λοιπόν, στήθηκε και φτιάχτηκε αυτός ο ιστότοπος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Γιατί εμάς»; »

Είσοδος ή Εγγραφή

Είσοδος με το Facebook

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; / Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;