«Προστασία Καταθέσεων και Περιουσίας»

Αντί εισαγωγής, θα μπορούσαμε απλά να πούμε: Ελληνικό Κράτος 2016! Μια τελείως χρεοκοπημένη επιχείρηση, η οποία, αφού εξάντλησε όλα τα περιθώρια δανεισμού της και αφού μηδένισε τα αποθεματικά και πάγιά της, στρέφεται στους εργαζόμενούς της και στις οικονομίες τους προκειμένου να σωθεί. «Πάταξη φοροδιαφυγής», «Δέσμευση – Κατάσχεση Λογαριασμών», «Περιουσιολόγιο» κλπ έχουν καταντήσει οι καθημερινές εκφράσεις στο κυβερνητικό λεξιλόγιο.

Κόντρα σ΄ αυτήν τη σχιζοφρενή συγκυρία, η BFC Group απαντά μ΄ ένα ολοκληρωμένο, απόλυτα δομημένο και ασφαλές πρόγραμμα προστασίας των καταθέσεων και της περιουσίας τόσο των πελατών της όσο και νέων πελατών! Ένα πρόγραμμα βασισμένο στην πολυετή πείρα της BFC Group, δομημένο στις συνεργασίες της εταιρείας με Ελβετικές Τράπεζες κυρίως, αλλά και με άλλους ξένους θεσμικούς οικονομικούς παράγοντες.

Λόγω της ποικιλομορφίας των πελατών μας, των διαφορετικών τους αναγκών αλλά και του προοριζόμενου σκοπού της κάθε αποταμίευσης, δομήσαμε το πρόγραμμα πάνω σε τρεις βασικούς πυλώνες, οι οποίοι και προσδιορίζουν τον σκοπό της κάθε αποταμίευσης. Συγκεκριμένα:

ΠΥΛΩΝΑΣ Α: Αναφέρεται σε καθαρά αποταμιευτικές καταθέσεις και πελάτες, οι οποίοι επιθυμούν την ασφάλεια των αποταμιεύσεών τους πλήρως προστατευμένα από οποιουσδήποτε ελέγχους και μακριά από το φόβο δεσμεύσεων και κατασχέσεων των λογαριασμών τους. Κύριο χαρακτηριστικό του πυλώνα αυτού είναι η συνεργασία μας με μία εκ των μεγαλύτερων Ελβετικών Ασφαλιστικών Εταιρειών.

ΠΥΛΩΝΑΣ Β: Είναι ο επενδυτικός πυλώνας του προγράμματος. Αναφέρεται σε μεσαίους και μεγάλους επενδυτές με μίνιμουμ κατάθεσης τα 500.000€. Λειτουργεί στην αρχή του “Fund in Fund”, όπου ο κάθε επενδυτής ουσιαστικά λειτουργεί ως Fund από μόνος του, σε υπολογαριασμό ενός μεγαλύτερου Fund. Πλήρης ανωνυμία, απόλυτη προστασία, πρόσβαση σ΄ όλες τις αγορές του κόσμου μέσω επενδυτικής πλατφόρμας καθώς και δυνατότητα μεταφοράς στον υπολογαριασμό πέραν των μετρητών και άυλων αξιών είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του πυλώνα αυτού, για τον σχεδιασμό του οποίου είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι.

ΠΥΛΩΝΑΣ Γ: Είναι ο πυλώνας που απευθύνεται στον μέσο Έλληνα επαγγελματία. Στα πλαίσια του πυλώνα αυτού, ο πελάτης λειτουργεί μέσα σ΄ ένα απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον. Μπορεί να διατηρεί τις αποταμιεύσεις του, να πληρώνει προμηθευτές ή/και συνεργάτες, να επενδύει, να έχει την πιστωτική ή χρεωστική του κάρτα, ασφαλής πάντα ότι δεν πρόκειται ποτέ να πέσει στο δόκανο των ελεγκτικών αρχών γλιτώνοντας άσκοπους και εξαντλητικούς ελέγχους. Ο σχεδιασμός του πυλώνα αυτού βασίστηκε στη συνεργασία μας με μεγάλο δικηγορικό γραφείο στο Lichtenstein.

Ελπίζουμε οι παραπάνω γραμμές να σας έδωσαν μια πρώτη εικόνα αυτού που εμείς αποκαλούμε «Προστασία Καταθέσεων και Περιουσίας». Επειδή για εμάς ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και μοναδικός, σας καλούμε να μη διστάσετε να μας στείλετε όποιες ερωτήσεις και απορίες τυχόν έχετε.

Blog Finance Group

Cosmos Offices, Αγίου Γεωργίου 5
1ος όροφος, γραφείο ΑΑ2
Τ.Θ. 8015

«Πατριαρχικό» Πυλαίας-Θέρμη
Τ.Κ. 57001

Τηλ. : 2310.383.090
Fax : 2310.383.093


Είμαστε στην διάθεσή σας από τις 10 π.μ. ως τις 6 μ.μ.

G+Linkedin

Είσοδος ή Εγγραφή

Είσοδος με το Facebook

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; / Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;