Διαχείριση Περιουσίας

Η απόδοση δημιουργεί την εμπιστοσύνη

Η αποστολή μας είναι να προστατεύσουμε και να χτίσουμε την περιουσία, που οι πελάτες μας μας έχουν εμπιστευθεί όλα αυτά τα χρόνια. Όντας ειδικευμένοι στην ενεργή διαχείριση περιουσίας και στις κατά περίπτωση επενδυτικές λύσεις (tailor made), προσφέρουμε υπεύθυνη και με προοπτική επενδυτική συμβουλευτική. Στην πρακτική αυτή έχουμε δεσμευτεί να ακολουθούμε πάντα την ελβετική ποιότητα στην υπηρεσία αυτή, καθώς και τα standard απόδοσής τους.

Η συμβουλευτική μας διαδικασία

1ον : Κατανόηση των αναγκών σας : Ανάλυση της οικονομικής σας κατάστασης, κατανόηση των στόχων και των επιθυμιών σας και από κοινού ανάπτυξη μελλοντικών σεναρίων.
2ον : Σχεδιασμός βάσει των στόχων σας : Αξιολογούμε και επιλέγουμε την επενδυτική φιλοσοφία σας συμπεριλαμβάνοντας συγκεκριμένες προτάσεις για την προσωπική διαχείριση περιουσίας σας και την δομή του χαρτοφυλακίου σας.
3ον : Προώθηση των στόχων σας : Προωθούμε το προφίλ σας στον πιο κατάλληλο για εσάς διαχειριστή (asset manager) και σας παρέχουμε διαρκείς πληροφορίες σχετικά με την απόδοσή σας, καθώς και για το ρίσκο το οποίο έχετε αναλάβει (εάν αυτό υπάρχει).
4ον : Κοινή ανασκόπηση των στόχων σας : Επιθεωρούμε από κοινού την κατάσταση της περιουσίας σας και της επένδυσής σας, καθώς και την εναρμόνιση με τους στόχους σας, και αυτό σε τακτά χρονικά διαστήματα, έτοιμοι πάντα να προβούμε σε οποιεσδήποτε διορθώσεις και αλλαγές.

Περαιτέρω πληροφορίες

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες διαχείρισης περιουσίας που σας προσφέρουμε;
Κατανοώντας ότι το επενδυτικό μοντέλο το διαμορφώνουμε από κοινού με τους πελάτες μας και δεν το συσκευάζουμε στα αποκαλούμενα «επενδυτικά προϊόντα», μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορία.

Blog Finance Group

Cosmos Offices, Αγίου Γεωργίου 5
1ος όροφος, γραφείο ΑΑ2
Τ.Θ. 8015

«Πατριαρχικό» Πυλαίας-Θέρμη
Τ.Κ. 57001

Τηλ. : 2310.383.090
Fax : 2310.383.093


Είμαστε στην διάθεσή σας από τις 10 π.μ. ως τις 6 μ.μ.

G+Linkedin

Είσοδος ή Εγγραφή

Είσοδος με το Facebook

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; / Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;