Ένα μήνυμα από τον διευθύνοντα σύμβουλο στην Ελλάδα

«Καλώς ήρθατε στο διαδικτυακό μας ιστότοπο»

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε κάθε σας πρόβλημα οικονομικής φύσεως. Θα σας προσφέρουμε υπηρεσίες μοναδικές, απόσταγμα 20 σχεδόν ετών εμπειρίας πάνω στην αγορά και στις επενδύσεις, κι οι υπηρεσίες μας αυτές θα είναι πάντα στις καλύτερες τιμές που θα μπορούσατε ποτέ να βρείτε!

Είμαστε εδώ για να σας πούμε την αλήθεια, ωμή έτσι όπως είναι και όχι όπως θα θέλατε ενδεχομένως να είναι ή όπως ενδεχομένως κάποιοι άλλοι θα προσπαθήσουν να σας πείσουν πως είναι, εξυπηρετώντας δικούς τους σκοπούς και συμφέροντα.

Θα σας μιλήσουμε με λόγια απλά, καθημερινά, δε θα σας μπερδέψουμε με σύνθετες ορολογίες. Μετά από εμάς και το πιο σύνθετο οικονομικό σας ζήτημα θα σας είναι απόλυτα κατανοητό. Θα σας απαντήσουμε σε κάθε σας απορία, θα σας συμβουλεύσουμε άμεσα σε ό,τι σας απασχολεί.

Κι επειδή οι συμβουλές μας θα είναι πάντα ΔΩΡΕΑΝ, μη διστάσετε ποτέ να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τηλέφωνο, email θα είναι πάντα στη διάθεσή σας κι η απάντησή μας θα είναι άμεση. Ακόμη, εναλλακτικά, με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορείτε να συνδέεστε online μαζί μας από τον υπολογιστή σας και μέσω της κάμεράς σας θα μας βλέπετε, θα συζητάτε το πρόβλημά σας και θα εξυπηρετείστε σα να βρίσκεστε στο γραφείο μας.

Επειδή το όραμά μας είναι πολύ μεγάλο, ζητούμε την κατανόησή σας τον πρώτο καιρό, μέχρι να ολοκληρωθεί το στήσιμο του ιστότοπού μας και να προσαρτηθούν σε αυτό όλες μας οι υπηρεσίες.

Στη διάθεσή σας πάντα.

Αμπαζίδου Σοφία
Πτυχιούχος Οικονομικού Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Διευθύντρια «the BFC Group»
«A private equities group
proud member of the Blog Finance corp.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « «Γιατί εμάς»; Τραπεζικός Λογαριασμός στην Ελβετία »
  • ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!
  • «Μετά τις δραματικές τελευταίες πολιτικοοικονομικές εξελίξεις (capital controls), διασφαλίσαμε την δυνατότητα ανοίγματος τραπεζικού λογαριασμού στην Ελβετία και την μεταφορά χρημάτων σε μετρητά κι όχι μόνο με έμβασμα, όπως ίσχυε έως τώρα.»
  • Κάντε κλικ εδώ για Δημιουργία Τραπεζικού λογαριασμού στην Ελβετία
  • ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!
  • «Στους τραπεζικούς λογαριασμούς που ανοίγουμε στην Ελβετία χορηγούμε στους πελάτες μας χρεωστική κάρτα (visa ή mastercard), η οποία δεν υπάγεται στους περιορισμούς των capital controls.»
  • Συμπληρώστε την φόρμα απευθείας!
  • «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ – ΘΩΡΑΚΙΣΤΕ τα χρήματά σας από ανεπιθύμητους ελέγχους και κατασχέσεις. ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ που επιβάλλει η ελληνική πραγματικότητα ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ BFC Group»
  • Η BFC Group αρχίζει να επεκτείνεται ανοίγοντας 2 νέα γραφεία εξυπηρέτησης πελατείας στη Ζυρίχη της Ελβετίας και στο Novisad της Σερβίας.

Είσοδος ή Εγγραφή

Είσοδος με το Facebook

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; / Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;