Δίκτυο υπηρεσιών

Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης εξασφαλίζει άριστες συνθήκες νοσηλείας, θέτοντας σε εφαρμογή πρωτοποριακά συστήματα ελαχιστοποίησης των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων και αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο. Στελεχωμένο με κορυφαίους ιατρούς κάθε ειδικότητας, εξασφαλίζοντάς τους τη δυνατότητα να ασκήσουν υψηλή ιατρική σε επιστημονικά ιδανικές συνθήκες, και με τα πιο έμπειρα στελέχη υγείας στον χώρο της νοσηλείας και της διοίκησης, εφαρμόζει πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001:2000 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στα Κεντρικά Εργαστήρια. Επίσης η κεντρική κουζίνα είναι πιστοποιημένη κατά HACCP.

Μεταξύ των εξειδικευμένων μονάδων που διαθέτει είναι: η υπερσύγχρονη Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική, το εξειδικευμένο Παιδιατρικό Κέντρο και το πρωτοποριακό Ογκολογικό Κέντρο, το μοναδικό που διαθέτει Ογκολογικό Συμβούλιο κύρους και εξασφαλίζει την πολύπλευρη και ολοκληρωμένη θεραπεία του ασθενή.

Όμιλος Euromedica

Ο όμιλος EUROMEDICA που ιδρύθηκε το 1989 από ομάδα 65 διακεκριμένων ιατρών, δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της υγείας, ενώ από το 1994 είναι εισηγμένος στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Με 51 μεγάλα πολυδύναμα Διαγνωστικά Κέντρα με τμήματα όλων των ιατρικών ειδικοτήτων, 18 κλινικές, 9 κλινικές αποκατάστασης και 1 Κέντρο Spa-Υγιεινής & Αποκατάστασης, συνολικής δυναμικότητας 1.621 κλινών, αποτελεί σήμερα τον ευρύτερο ανεπτυγμένο ιδιωτικό φορέα παροχής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας περίθαλψης στη χώρα μας.

Κύρια χαρακτηριστικά του ολοκληρωμένου αυτού δικτύου υγείας είναι η ευρεία γεωγραφική διασπορά, η σωστή οργάνωση, η κοινή διαχείριση, η μεταφορά τεχνογνωσίας, η συμπληρωματικότητα των δραστηριοτήτων, η ενιαία επιστημονική κατεύθυνση, η υψηλή εξειδίκευση, το υψηλού κύρους ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίας γενιάς, η ανάπτυξη, ο εκσυγχρονισμός, η συνεχής αναβάθμιση και εξέλιξη.

Καλύπτει με υπερσύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις 10 νομούς της χώρας μας. Τα ιατρικά της τμήματα, ανεπτυγμένα σε περίπου 76.000 τ.μ., εξυπηρετούν, φιλοξενούν και περιθάλπουν με τον καλύτερο τρόπο τους εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς που επισκέπτονται ετησίως τις μονάδες EUROMEDICA πανελλαδικά.

Όμιλος ΥΓΕΙΑ

Ο όμιλος ΥΓΕΙΑ διαθέτει 6 Νοσοκομεία στην Ελλάδα, την Αλβανία και την Κύπρο, τα οποία διαθέτουν άδειες συνολικής δυναμικότητας 1.404 κλινών με 69 χειρουργικές αίθουσες, 39 αίθουσες τοκετών και 11 Μονάδες Εντατικής Θεραπείας με 69 κλίνες. Στον όμιλο ΥΓΕΙΑ, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους περισσότεροι από 3.300 εργαζόμενοι και περίπου 4.000 συνεργάτες ιατροί.

Το Δ.Θ.Κ.Α. ΥΓΕΙΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1970 από ιατρούς που ως επί το πλείστον, ήταν καθηγητές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκτοτε δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης.

Το ΥΓΕΙΑ Α.Ε. τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο πλαίσιο συσπείρωσης στο χώρο της ιδιωτικής υγείας, προχώρησε στην στρατηγική επιλογή της εξαγοράς εταιρειών παροχής δευτεροβάθμιας παροχής υγείας. Πλέον, στον όμιλο ΥΓΕΙΑ Α.Ε., περιλαμβάνονται ο όμιλος ΜΗΤΕΡΑ-ΛΗΤΩ με άδειες λειτουργίας 501 και 100 κλινών αντιστοίχως.

Επίσης, από την αρχή του 2008 περιλαμβάνεται στον όμιλο το Νοσοκομείο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ στη Λεμεσό της Κύπρου με δυναμικότητα 72 κλινών και από τον Ιούλιο του 2008 η ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ & ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ στην Πάφο, με δυναμικότητα 71 κλινών. Τέλος, εντός του 2010 ξεκίνησε να λειτουργεί το HYGEIA TIRANA Sh.A. στην Αλβανία, με άδεια λειτουργίας 220 κλινών.

Ο όμιλος ΥΓΕΙΑ έχει παρουσία στο χώρο της πρωτοβάθμιας παροχής υγείας μέσω του Κέντρου Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής ΑλφαLAB, του Διαγνωστικού Κέντρου BIO-CHECK στο κέντρο της Αθήνας και του Πολυϊατρείου Δυτικής Αθήνας στο Περιστέρι.

Επίσης, το ΥΓΕΙΑ Α.Ε. επεκτείνεται στον κλάδο τραπεζών βλαστοκυττάρων με την δημιουργία δικτύου στην Ευρώπη, την Μεσόγειο και την Μ. Ανατολή. ήδη από τον Ιούλιο του 2008 ξεκίνησε να λειτουργεί η STEM HEALTH HELLAS Α.Ε. στην Ελλάδα. Τέλος, το ΥΓΕΙΑ Α.Ε. διαθέτει εταιρείες εμπορίας ειδικών υλικών (Y-LOGIMED A.E.), φαρμακευτικών ειδών και ειδών ιατρικής γενικής χρήσης (Y- PHARMA A.E.), οι οποίες εφοδιάζουν τις εταιρείες του Ομίλου και ιδιωτικές κλινικές με το απαραίτητο υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό.

Διαγνωστικό και Θεραπευτικό κέντρο Αθηνών «ΥΓΕΙΑ»

Το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ είναι το πρώτο μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο που λειτούργησε στην Ελλάδα. Τα τελευταία 35 χρόνια, κατέχει ηγετική θέση στην παροχή υπηρεσιών υγείας. Βρίσκεται στα βόρεια προάστια της Αθήνας, κοντά στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Συνδυάζει την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στην αιχμή της ιατρικής επιστήμης και τεχνολογίας με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, σε ανταγωνιστικές τιμές. Προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες και θεραπείες που καλύπτουν όλους τους τομείς, όπως καρδιολογία, νευροχειρουργική, ογκολογία, αισθητική χειρουργική, ορθοπεδική κ. ά.

Το ΥΓΕΙΑ διατηρεί συμβάσεις με δημόσια ασφαλιστικά ταμεία για εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς, καθώς και συμβάσεις με όλες τις μεγάλες εγχώριες και διεθνείς ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες. Το νοσοκομείο διαθέτει 440 κλίνες, 18 χειρουργικές αίθουσες, περισσότερους από 1.200 νοσηλευτές και διοικητικούς υπαλλήλους υψηλής κατάρτισης, καθώς και 700 συνεργάτες ιατρούς 50 διαφορετικών ιατρικών ειδικοτήτων. Καταλαμβάνει 17 ορόφους και διαθέτει τρίκλινα, δίκλινα και μονόκλινα δωμάτια, μικρές και μεγάλες σουίτες και μία σουίτα VVIP.

Γενική, Μαιευτική και Παιδιατρική Κλινικιή ΜΗΤΕΡΑ Α.Ε.

Το νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ είναι ένας πολυδύναμος νοσηλευτικός οργανισμός, από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα. Αποτελείται από τη Γενική Κλινική, τη Μαιευτική / Γυναικολογική Κλινική και το Νοσοκομείο Παίδων. Για 30 και πλέον χρόνια, το ΜΗΤΕΡΑ παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας σε γυναίκες, παιδιά και οικογένειες. Καταλαμβάνει 7 ορόφους και διαθέτει 501 κλίνες (τρίκλινα, δίκλινα και μονόκλινα δωμάτια, δωμάτια λουξ, σουίτες και μία προεδρική σουίτα 95 τ.μ.), 20 χειρουργικές αίθουσες, 6 αίθουσες τοκετών, 17 αίθουσες ωδινών, 1.500

συνεργάτες ιατρούς και 950 νοσηλευτές και διοικητικούς υπαλλήλους.

Το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ προσφέρει άριστες παιδιατρικές υπηρεσίες, με εξειδικευμένα τμήματα παίδων και εφήβων. Συνεργάζεται με το Harvard’s Mass General Hospital for Children και το Yale Children’s Hospital.

Εστιάζοντας στη δημιουργία και λειτουργία κέντρων αναφοράς, το ΥΓΕΙΑ και το ΜΗΤΕΡΑ προσφέρουν ευρύ φάσμα ιατρικών υπηρεσιών.

όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών, διαθέτει και λειτουργεί 8 υπερσύγχρονες νοσηλευτικές μονάδες που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας, με συνολικά 1.200 νοσηλευτικές κλίνες, 3.000 εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης και ένα δίκτυο από 2.800 έγκριτους ιατρούς. Επτά από τις νοσηλευτικές μονάδες βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών. Το όγδοο νοσοκομείο, το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα και θεωρείται η «πιο σύγχρονη νοσηλευτική μονάδα στην Ευρώπη».

Σε επίπεδο Δευτεροβάθμιας φροντίδας, ο «όμιλος Ιατρικού Αθηνών» στο σύνολο των νοσηλευτικών του μονάδων καλύπτει τους κάτωθι τομείς και μονάδες:

 • Παθολογικό Τομέα
 • Χειρουργικό Τομέα
 • Ειδικές Μονάδες (Μ.Ε.Θ, Λιθοτριψίας, Παθολογικής Ογκολογίας)
 • Ημερήσια Νοσηλεία
 • Τμήμα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης
 • Διαγνωστικά Εργαστήρια
 • Απεικονιστικά Εργαστήρια
 • Μαιευτικό
 • Νεογνολογικό

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Συνεργασία με την BFC Group »
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!
 • «Μετά τις δραματικές τελευταίες πολιτικοοικονομικές εξελίξεις (capital controls), διασφαλίσαμε την δυνατότητα ανοίγματος τραπεζικού λογαριασμού στην Ελβετία και την μεταφορά χρημάτων σε μετρητά κι όχι μόνο με έμβασμα, όπως ίσχυε έως τώρα.»
 • Κάντε κλικ εδώ για Δημιουργία Τραπεζικού λογαριασμού στην Ελβετία
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!
 • «Στους τραπεζικούς λογαριασμούς που ανοίγουμε στην Ελβετία χορηγούμε στους πελάτες μας χρεωστική κάρτα (visa ή mastercard), η οποία δεν υπάγεται στους περιορισμούς των capital controls.»
 • Συμπληρώστε την φόρμα απευθείας!
 • «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ – ΘΩΡΑΚΙΣΤΕ τα χρήματά σας από ανεπιθύμητους ελέγχους και κατασχέσεις. ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ που επιβάλλει η ελληνική πραγματικότητα ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ BFC Group»
 • Η BFC Group αρχίζει να επεκτείνεται ανοίγοντας 2 νέα γραφεία εξυπηρέτησης πελατείας στη Ζυρίχη της Ελβετίας και στο Novisad της Σερβίας.

Είσοδος ή Εγγραφή

Είσοδος με το Facebook

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; / Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;