Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων

Η ομάδα μας, αναπτύσσει δυναμικές ιστοσελίδες, χρησιμοποιώντας τα πιο διαδεδομένα συστήματα CMS (WordPress & Joomla). Τα CMS, μέσω της υποδομής που
προσφέρουν, μας επιτρέπουν να επεκτείνουμε την λειτουργικότητα της κάθε ιστοσελίδας, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις σας και να καλύπτει ακόμη και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες! Το βασικό πλεονέκτημα μίας ιστοσελίδας, που αναπτύσσεται με την χρήση ενός CMS, έναντι μίας στατικής ιστοσελίδας, είναι η δυνατότητα πλήρους διαχείρισης του περιεχομένου της ιστοσελίδας, μέσω ενός εύχρηστου περιβάλλοντος. Έτσι μπορείτε να επεξεργαστείτε τα υπάρχοντα κείμενα και τις φωτογραφίες, ή να προσθέσετε νέα, εύκολα, γρήγορα και χωρίς κανένα κόστος, καθώς δεν απαιτείται η δική μας παρέμβαση.

Από την πιο απλή μέχρι και την πιο πολύπλοκη ιστοσελίδα, η ομάδα μας θα χρησιμοποιήσει αποκλειστικά τεχνολογίες τελευταίας γενιάς, με στόχο την βέλτιστη ποιότητα, απόδοση και λειτουργικότητα! Mobile friendly – Βελτιστοποίηση για κινητές συσκευές Η τεχνολογία εξελίσσεται καθημερινά και το ίδιο και οι συνήθειες των χρηστών του διαδικτύου! Είναι απαραίτητο πλέον, η ιστοσελίδα σας, να είναι κατάλληλα διαμορφωμένη για προβολή σε κινητές συσκευές! Έτσι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας, θα έχουν την ίδια υπέροχη εμπειρία χρήσης που θα είχαν εάν επισκέπτονταν την ιστοσελίδα σας από τον υπολογιστή ή το laptop τους. Η ομάδα μας, στην διαδικασία ανάπτυξης κάθε ιστοσελίδας, ακολουθεί ένα σχεδιαστικό μοτίβο που είναι προσανατολισμένο στην προβολή της ιστοσελίδας σας, αρχικά από κινητές συσκευές (mobile first), και χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές βελτιστοποίησης, η ιστοσελίδα σας είναι έτοιμη για προβολή από οποιαδήποτε συσκευή (PC, laptop, tablet, smartphone) από την πρώτη μέρα! Με αυτό τον τρόπο δεν είστε υποχρεωμένοι να επενδύσετε σε μια ξεχωριστή έκδοση της ιστοσελίδας σας, αποκλειστικά για κινητές συσκευές.

 

Blog Finance Group

Cosmos Offices, Αγίου Γεωργίου 5
1ος όροφος, γραφείο ΑΑ2
Τ.Θ. 8015

«Πατριαρχικό» Πυλαίας-Θέρμη
Τ.Κ. 57001

Τηλ. : 2310.383.090
Fax : 2310.383.093


Είμαστε στην διάθεσή σας από τις 10 π.μ. ως τις 6 μ.μ.

G+Linkedin

 

Είσοδος ή Εγγραφή

Είσοδος με το Facebook

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; / Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;